Libra Internet Bank

Un nou produs Libra Internet Bank - Solutii convenabile pentru refinantarea afacerii tale pana in 2028

Bucuresti, 11 mai: LIBRA INTERNET BANK lanseaza un nou produs dedicat persoanelor juridice, prin intermediul caruia poti acoperi cheltuielile afacerii tale prin refinantarea creditelelor detinute la alte institutii bancare.

Fie ca vrei sa faci noi investitii sau trebuie sa achiti cheltuieli urgente, LIBRA INTERNET BANK iti pune la dispozitie un credit de refinantare prin care poti beneficia de o perioada de rambursare de pana la 144 de luni.

Iar daca pana acum evaluarea dosarului iti dadea batai de cap, cu noul credit de refinantare poti primi aprobarea intr-un timp foarte scurt, fara comisioane de acordare si de evaluare a garantiilor. Totodata, beneficiezi si de zero taxe notariale, acestea fiind suportate de catre banca.

Informatii suplimentare referitoare la oferta speciala de refinantare pot fi obtinute aici sau in sucursalele LIBRA INTERNET BANK .

LIBRA INTERNET BANK ofera o gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 45 de unitati in principalele orase din tara. In primul trimestru al anului 2016, LIBRA INTERNET BANK a inregistrat un profit net de 15,5 milioane lei.


Publicat pe: 11 Mai 2016