Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI
Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 8.39% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
 

Stiri financiare

Succes obtinut de Libra Internet Bank — peste 21 milioane de lei atrase printr-o noua emisiune de obligatiuni

Bucuresti, 27 iulie 2022: Libra Internet Bank finalizeaza cu succes cea de-a treia emisiune de obligatiuni din istoria sa, atragand de la investitori echivalentul a peste 21 de milioane de lei, in urma unui plasament privat. Obligatiunile sunt denominate in euro si au o dobanda fixa platibila semestrial, in valoare de 6.5% pe an.

 "Libra Internet Bank a dovedit in ultimii ani ca poate sa navigheze cu succes printre provocari si sa fructifice toate oportunitatile aparute. Ne bucuram ca si aceasta emisiune de obligatiuni a starnit interesul investitorilor, carora le multumim pentru increderea acordata", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Perioada de subscriere a fost 12-26 iulie 2022, plasamentul fiind intermediat cu succes de catre TradeVille. Obligatiunile sunt subordonate, eligibile pentru fonduri proprii de nivel 2, nominative, dematerializate, neconvertibile si negarantate, avand o maturitate de 10 ani.

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice banci din regiune, remarcandu-se in ultimii ani printr-o ascensiune rapida catre Top 10 banci din Romania. Banca este un finantator important pe nisele pe care este specializata: profesii liberale, proiecte rezidentiale si agribusiness. De asemenea, Libra Internet Bank ofera tehnologie bancara pentru fintech-uri, fiind recunoscuta drept cea mai activa banca din Romania in acest domeniu. Recent, banca a lansat cardurile Avanpost pentru persoane fizice, cu 3 retrageri gratuite in fiecare luna de la orice bancomat din lume si 10% cashback instant in aproape 600 de locatii (Avanposturi).

Detalii despre emisiunile de obligatiuni ale Libra Internet Bank, precum si rezultatele financiare complete aferente anului 2021 pot fi consultate, aici: https://www.librabank.ro/obligatiuni

***

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidentiale si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

TradeVille este cel mai mare broker de retail din Romania, avand o prezenta activa de peste 27 de ani pe piata de capital. TradeVille a intermediat cu succes prima emisiune de obligatiuni derulata de Libra Internet Bank in martie 2020 si listata in septembrie 2020. In 2021, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori Bucuresti premiul pentru "Participantul anului 2020 pe segmentul de retail" si "Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB in 2020 pe segmentul de obligatiuni", iar anul acesta a primit premiul pentru "Intermediarul companiilor antreprenoriale pe piata AeRO in 2021".

27-07-2022

Cu ce te mai
putem ajuta?