Libra Internet Bank

Serviciile de internet și mobile banking, aplicația Libra Journey și serviciul LibraPay vor fi indisponibile duminică, 11 februarie, în intervalul 00:00 – 06:00

București, 8 februarie – Funcționarea serviciilor de internet și mobile banking ale Libra Internet Bank, a serviciului LibraPay, precum și a aplicației Libra Journey va fi întreruptă duminică, 11 februarie, între 00:00 și 06:00. În acest interval, va avea loc prima etapă a procesului anual de testare a infrastructurii bancare.

În intervalul menționat, cardurile Libra Internet Bank vor putea fi utilizate atât pentru cumpărături, cât și pentru retrageri de la bancomat, în limita soldului disponibil. De aceea, vă rugăm să vă asigurați că aveți disponibile pe card sumele necesare.

Cea de-a doua și ultima etapă a procesului anual de testare a infrastructurii bancare a Libra Internet Bank este programată pentru duminică, 18 februarie, în același interval: 00:00-06:00. Vom reveni cu o informare în acest sens.

Acest proces de testare are rolul de a asigura pe termen lung buna funcționare a serviciilor de internet și mobile banking ale Libra Internet Bank, a serviciului LibraPay și a aplicației Libra Journey.

Ne cerem scuze anticipat pentru eventualele neplăceri provocate.


Publicat pe: 06 Februarie 2024