Libra Internet Bank

Se lansează Select Residences, cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Anchor Grup în București, în parteneriat cu Libra Internet Bank

București, 03 mai 2022 - Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori în domeniul imobiliar din România, lansează Select Residences, cel mai nou Complex rezidențial premium din portofoliul Companiei, în urma unei investiții planificate de 40 milioane de euro. Aproximativ jumătate din valoarea investiției este acoperită printr-o finanțare oferită de către Libra Internet Bank, banca parteneră în dezvoltarea proiectului.

Situat pe Calea Dudești Nr. 186 – zona Dristor/Vitan - Select Residences va include 347 de apartamente - studiouri, două și trei camere și duplexuri - având suprafețe cuprinse între 63 și 246 mp construiți și terase de până la 37 mp. Proiectul se întinde pe o suprafață de 8.500 mp de teren și va avea aproximativ 47.000 mp construiți, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri are o înălțime de S+P+10E+Duplex. Complexul oferă, de asemenea, spații verzi, precum și o parcare subterană care conectează toate cele trei clădiri.

Anchor Grup a demarat deja construcția proiectului Select Residences aflat lângă InCity Residences și estimează că acesta va fi livrat în a două parte a anului 2024.

"Am avut o experiență de succes cu dezvoltarea InCity Residences și Pallady Towers, așa că am ales să continuăm să investim în segmentul rezidențial, care are un mare potențial, în condițiile în care numărul locuințelor livrate, dar și al celor vândute în Capitală este pe un trend ascendent în ultimii ani. Complexul Select Residences este destinat profesioniștilor care lucrează în corporații sau au propriile afaceri și care apreciază conceptele urbane premium, precum și familiilor active", declară Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

"Continuăm să sprijinim marile proiecte de real estate din România, așa cum facem de peste 8 ani de când ne-am specializat în acest domeniu. Ne bucurăm că prin această finanțare ne putem sprijini partenerii de la Anchor Grup în realizarea acestui proiect rezidențial important pentru București și bucureșteni”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Select Residences oferă rezidenților confort și multiple facilități, deoarece este poziționat într-o zona semi-centrală a orașului, în proximitatea Centrului Comercial București Mall - Vitan, în imediată apropiere a instituțiilor de învățământ (grădinițe și școli), dar și a zonelor de agrement, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun.

"Locuințele pe care le vom construi reprezintă, de asemenea, o oportunitate de investiție. Conceptul rezidențial pe care îl vom crea oferă viitorilor locatari multiple opțiuni de partiționare, de la studiouri, la două și trei camere, până la duplexuri. De exemplu, apartamentele cu două camere vor oferi numeroase variante de compartimentare, fiind disponibile mai multe configurări - există apartamente mai spațioase destinate familiilor cu mai mulți membri, dar și altele mai reduse ca suprafață, potrivite pentru investiții", adaugă Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

Select Residences oferă tipuri variate de unității locative, care îndeplinesc preferințe și nevoi diverse de spațiu și buget. Garsonierele au suprafețe cuprinse între 63 și 80 mp construiți. Apartamentele cu două camere au suprafețe cuprinse între 72 și 115 mp construiți. Apartamentele cu trei camere au suprafețe cuprinse între 115 și 125 mp construiți. Duplexurile au suprafețe cuprinse între 150 și 246 mp construiți.

În ceea ce privește modalitățile de plată, dezvoltatorul le va folosi pe cele clasice: surse proprii sau finanțare bancară, pentru ambele fiind necesară plata unui avans cuprins între 15% și 25%, iar restul de preț urmând să fie achitat la livrare.

Anchor Grup este o Companie cu o experiență de 25 de ani pe piața imobiliară din România. Portofoliul rezidențial al Companiei cuprinde trei proiecte - InCity Residences cu 502 de apartamente, Pallady Towers cu 204 de apartamente și Select Residences cu 347 de apartamente.


Publicat pe: 02 Mai 2022