Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 4.87% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Revelatie a editiei din acest an a MasterCard Bank of the Year, Libra Internet Bank a fost desemnata cea mai inovatoare banca din Romania

Bucuresti, 4 aprilie 2018 - LIBRA INTERNET BANK a fost revelatia editiei din acest an a MasterCard Bank of the Year, unde a obtinut doua premii importante – “Cea mai inovatoare banca” si “Produsul de economisire al anului”.

Pe langa faptul ca a castigat unul dintre cele mai ravnite premii, cel pentru cea mai inovatoare banca, este remarcabil ca LIBRA INTERNET BANK a fost singura banca premiata din afara Top 6 banci din Romania.

"Wow, aceste premii sunt o surpriza foarte placuta pentru noi. Anul 2017 a fost cel mai bun din istoria bancii, nu doar din perspectiva rezultatelor financiare, ci si a realizarii unor proiecte apreciate in mod deosebit de clienti, dar iata si de un juriu atat de prestigios. Multumesc tuturor colegilor pentru efortul depus si actionarilor pentru sprijinul constant”, a declarat Emil BITULEANU, Director General LIBRA INTERNET BANK

MasterCard Bank of the Year este un concurs de prestigiu, aflat la a treia editie in Romania. Castigatorii au fost decisi de un juriu format din aproximativ 30 de personalitati din mediul de business, academic si reprezentanti ai autoritatilor din industria bancara.

Produsul cu care LIBRA INTERNET BANK a convins juriul ca este cea mai inovatoare banca din Romania este chatbotul dezvoltat de specialistii bancii. Aplicatia informatica, gandita pentru a usura cat mai mult interactiunea clientilor cu banca si a reduce timpul alocat operatiunilor bancare, preia cereri de credit si de carduri de credit, dar deschide si conturi bancare, totul printr-un flux simplu si rapid, de tip messenger. In numai patru luni de la lansare, chatbotul a inregistrat peste 10.000 de interactiuni cu persoane interesate de produsele bancare oferite online de LIBRA INTERNET BANK.

Premiul pentru “cel mai bun produs de economisire al anului” a fost castigat de LIBRA INTERNET BANK pentru Depozitul la 1 an si 1 luna, promovat sub sloganul “ Daca vrei dobanda buna, mai pune la an o luna”.

La finalul anului 2017, LIBRA INTERNET BANK a depasit o cota de piata de 1%. Banca ofera o experienta digitala completa pentru clientii persoane fizice si este specializata in produse si servicii bancare dedicate profesiilor liberale, IMM-urilor, agriculturii si dezvoltatorilor de proiecte rezidentiale. Pe langa cele mai inovatoare servicii si produse de banking online, LIBRA INTERNET BANK pune la dispozitia clientilor si peste 50 de sucursale.

04-04-2018

Cu ce te mai
putem ajuta?