Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Primul chatbot din Romania pentru vanzarea produselor bancare catre clienti noi a avut peste 10 mii de interactiuni in primele patru luni de la lansarea sa de catre Libra Internet Bank

Bucuresti, 13 martie 2018: Chatbotul nostru a inregistrat peste 10.000 de interactiuni cu persoanele interesate de produsele bancare ale LIBRA INTERNET BANK disponibile online.

LIBRA INTERNET BANK este prima banca din Romania care ofera persoanelor fizice posibilitatea de a-si deschide un cont bancar si de a obtine un credit sau un card de credit prin intermediul unui chatbot.

"Chatbotul nostru a fost conceput pentru a oferi o modalitate simpla si prietenoasa de accesare a produselor noastre digitale. Iti poate face o simulare de credit, iar apoi, daca esti multumit, te ghideaza pas cu pas spre deschiderea unui cont si obtinerea variantei de finantare dorita. Tot ce ai nevoie este un telefon mobil sau un laptop cu camera web si cateva minute la dispozitie." , a declarat Octavian HERA, Director Marketing & Digital la LIBRA INTERNET BANK .

Cum functioneaza chatbot-ul?

Preia solicitarile clientilor 24/7 si ghideaza clientul, printr-un dialog de tip messenger, pentru a obtine produsul dorit. Atat pentru deschiderea conturilor bancare online, cat si pentru obtinerea unui credit sau card de credit online, interactiunea este asigurata suta la suta online, iar eventuala documentatie de credit este semnata de catre client prin utilizarea unei semnaturi electronice pusa la dispozitie in mod gratuit de catre banca.

Cei care totusi doresc sa apeleze la serviciile unui operator uman au in continuare posibilitatea de a se programa online in cadrul serviciului de video banking.

LIBRA INTERNET BANK a depasit la finalul anului trecut cota de piata de 1%, situandu-se la mijlocul clasamentului bancar din Romania. Banca ofera o experienta digitala completa pentru clientii persoane fizice, fiind de asemenea specializata pe segmentele profesiilor liberale, agricultura si IMM, prin intermediul celor 50 sucursale deschise.

13-03-2018