Libra Internet Bank

Premiera absoluta pe piata de carduri din Romania: Libra Internet Bank si Radio Guerrilla lanseaza Cardul Bancar Radio Guerrilla, emis sub sigla Mastercard

Bucuresti, 27 mai 2020: Cardul Radio Guerrilla, lansat oficial astazi pe piata din Romania, in urma parteneriatului dintre LIBRA INTERNET BANK, Radio Guerrilla si Mastercard, devine primul card bancar co-branded dintre o banca si un post de radio.

Cardul Radio Guerrilla ofera, in premiera in Romania, 10% reduceri instant la peste 100 de Avanposturi Radio Guerrilla - selectie de furnizori de bunuri si servicii care au "un certificat de calitate" dat de comunitatea Radio Guerrilla. Reducerile vor fi acordate in momentul efectuarii tranzactiei.

Posesorii cardului Gold Radio Guerrilla au numeroase avantaje: trei retrageri gratuite pe luna de la orice bancomat din lume, acces gratuit in Business Lounge-ul Mastercard din aeroportul Otopeni, asigurare de calatorie in strainatate gratuita, aplicatie prin care pot face top-up sau split-bill, plus beneficiile specifice unui card Mastercard Gold, precum ofertele programului Mastercard Premium & Business. Aplicatia se numeste Libra Journey si este disponibila in App Store si Google Play.

Cardul Radio Guerrilla poate fi comandat in doar cateva minute din aplicatia mobila Avanpost Radio Guerrilla, precum si de pe site-ul bancii, fiind disponibil in doua variante de design: Roz sau Camuflaj. De asemenea, Cardul Radio Guerrilla poate fi solicitat in oricare dintre cele 55 de sucursale ale LIBRA INTERNET BANK. Livrarea cardului se face gratuit, oriunde in Romania.

"Este pentru prima data in Romania cand banking-ul se intalneste cu radio-ul si rezulta un card bancar Premium. Impreuna cu Radio Guerrilla, am reusit sa lansam un produs cel putin surprinzator, Cardul Bancar Radio Guerrilla, avand toate datele pentru a deveni, probabil, cel mai bun card bancar de debit", a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al LIBRA INTERNET BANK.

"Radio Guerrilla, Radioul Premium al Romaniei, este singurul post de radio independent 100% din Romania, fiind detinut integral, dupa o spectaculoasa inchidere si relansare, chiar de catre cei care il anima in fiecare zi. In cei 16 ani de existenta, Radio Guerrilla a devenit un Love Brand romanesc, care deschide minti din 2004, misiune de care se achita si acum, in fiecare zi. Daca un radio ar lansa un card bancar in Romania, cu siguranta ar fi Radio Guerrilla, ceea ce s-a si intamplat. Toata lumea castiga, detinatorul cardului merge la sigur si plateste mai putin, iar antreprenorul face business, este promovat si incurajat sa mentina standardele. Asadar, descarca aplicatia Avanpost Radio Guerrilla, comanda Cardul Radio Guerrilla, propune un Avanpost!" , Adrian Popescu, Managing Partner Radio Guerrilla.

"Radio Guerrilla, LIBRA INTERNET BANK si Mastercard au in comun orientarea catre autentic si modern. Remarcand aceasta compatibilitate, ne-am dorit sa ne unim fortele si sa cream un produs care marcheaza o inovatie in categoria cardurilor Premium. Iar odata cu lansarea Cardului Radio Guerrilla, putem spune cu zambetul pe buze ca binili a invins din nou" , a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard Romania si Croatia.

LIBRA INTERNET BANK, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

Mastercard este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Misiunea noastra este sa generam si sa dezvoltam o economie digitala atotcuprinzatoare, care sa ofere tranzactii sigure, simple, inteligente si accesibile, in beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur si prin retele impenetrabile, prin parteneriate si cu pasiune, inovatiile si solutiile noastre le permit persoanelor fizice, institutiilor financiare, guvernelor si companiilor sa isi atinga potentialul maxim. Coeficientul nostru de decenta (DQ) este pilonul de baza al culturii care ne reprezinta si pe care se sprijina tot ceea ce facem in companie si in afara ei. Conexiunile noastre acopera peste 210 tari si teritorii, astfel incat construim o lume sustenabila care le ofera tuturor accesul la posibilitati de nepretuit.


Publicat pe: 27 Mai 2020