Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.25% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.10% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

PREMIERA - Libra Internet Bank ofera acces din mobile banking la investitii bursiere

Bucuresti, 24 februarie 2021: Libra Internet Bank anunta o noua premiera pentru bancile din Romania - prin parteneriatul incheiat cu TradeVille, clientii persoane fizice ai Libra Internet Bank pot accesa bursa romaneasca si marile burse internationale, cu ajutorul aplicatiei de mobile banking a bancii.

Functionalitatea ofera clientilor Libra Internet Bank cea mai simpla cale de a deschide un cont de tranzactionare si de a investi direct de pe telefonul mobil la Bursa de Valori Bucuresti si pe cele mai mari burse din lume, prin serviciul furnizat integral de catre TradeVille. Oportunitatile de investitii locale si internationale sunt la indemana in acelasi ecran, transferurile de bani din contul bancar in contul de tranzactionare sunt practic instant, iar asistenta e prompta si prietenoasa.

Libra Internet Bank

"Continuam sa simplificam lucrurile si sa adaugam valoare serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Prin noua optiune, cei care vor sa faca investitii pe bursele interne sau internationale vor gasi in aplicatia noastra de mobil o sectiune dedicata, care le va facilita deschiderea si operarea unui cont de tranzactionare pe platforma partenerului nostru, TradeVille", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

"Banking si investitii bursiere mobile, completarea e atat de fireasca in 2021. Tehnologia ne permite acum sa accesam servicii financiare integrate cu doar cateva click-uri din acelasi ecran familiar de telefon. In parteneriatul anuntat astazi, TradeVille aduce experienta de 25 de ani pe piata de capital si consecventa celui mai activ broker pentru clientii de retail. Credem intr-un viitor simplu, accesibil si prietenos al finantelor personale in Romania completat de onestitate si respect pentru client", a declarat Mihaela Biciu, Director General al TradeVille.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piata de capital din Romania si ofera clientilor de retail acces facil si rapid la Bursa de Valori Bucuresti si la marile burse internationale. La TradeVille, deschiderea conturilor de tranzactionare este 100% online, clientii putand investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoane mobile. In 2020, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori Bucuresti cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performantelor bursiere: Brokerul anului pe segmentul de retail, Premiul pentru inovatie in industria de brokeraj si, respectiv, Cel mai activ intermediar pe piata primara a pietei AeRO.

24-02-2021
Card Radio Guerrilla

Cu ce te mai
putem ajuta?