Libra Internet Bank

PREMIERA - Libra Internet Bank le plateste biletul de avion romanilor din strainatate care isi cumpara o locuinta in tara printr-un credit ipotecar

Bucuresti, 2 noiembrie 2021: Libra Internet Bank continua sa faciliteze obtinerea de credite ipotecare pentru romanii care realizeaza venituri in strainatate. Astfel, in perioada 1 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, cei care vin in Romania pentru semnarea unui contract de credit ipotecar cu Libra Internet Bank vor primi contravaloarea biletului de avion, in limita a 1.500 de lei.

"In timpul pandemiei, am constatat o crestere importanta a cererii de locuinte in Romania, din partea romanilor care lucreaza in strainatate. Din acest motiv, am adaptat rapid tehnologia Libra pentru a putea deservi in mod direct aceasta categorie de clienti, in asa fel incat deplasarea lor in tara sa fie necesara doar la finalul procesului de acordare a unui credit ipotecar", a declarat Emil Bituleanu, CEO Libra Internet Bank.

Creditul ipotecar pentru romanii cu venituri in strainatate poate fi accesat cu zero comision de analiza a dosarului sau de administrare a creditului si fara asigurare de viata. Venitul minim solicitat de banca este de 7.500 lei net (sau echivalent), iar perioada maxima a finantarii este de 30 ani.

Datorita nivelului avansat de digitalizare a bancii, semnarea contractului de credit ramane singurul drum pe care aplicantii pentru acest produs trebuie sa il faca in Romania, iar prin aceasta campanie Libra Internet Bank raspunde direct acestei nevoi punctuale a romanilor care lucreaza in afara tarii.

Cei interesati pot accesa pagina dedicata: www.librabank.ro/ipotecar-strainatate

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 02 Noiembrie 2021