Libra Internet Bank

Oferta Libra Internet Bank la Agriplanta 2018: ZERO comision la acordare la credite

Bucuresti, 16 mai 2018 - LIBRA INTERNET BANK participa in perioada 17-20 mai la targul Agriplanta, cea mai mare expozitie agricola din Romania, care se desfasoara langa localitatea Fundulea, Judetul Calarasi.

Oferta LIBRA INTERNET BANK pentru fermieri este de ZERO comision de acordare la creditele solicitate in perioada 17 mai – 30 iunie. .

Libra Internet Bank sustine agricultorii romani cu oferte avantajoase la credite. Fermierii pot afla de la specialistii agribusiness ai bancii, prezenti la targ, informatii despre finantari pentru orice nevoie ar avea: cumparare de terenuri agricole, constructie sau extindere a fermei, achizitie de echipamente agricole, legumicultura, inputuri etc.

Desfasurat in camp, pe o suprafata de peste 36 ha, evenimentul imbina trei componente:

  • expozitie in camp;
  • loturi demonstrative;
  • demonstratii cu masini agricole.

Fermierii interesati de produsele bancii, pot vizita standul LIBRA INTERNET BANK care fi amplasat in zona 1 de demonstratii (pe latura din dreapta).

Cum ajungi la eveniment?

Expozitia se desfasoara in apropiere de Bucuresti, langa localitatea Fundulea, judetul Calarasi. Accesul auto dinspre Capitala se face de pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, iesirea din dreptul localitatii Fundulea, la km 35, apoi mergeti circa 1 km pe DJ402, spre Nana (Oltenita). Vezi locatia pe harta.


Publicat pe: 16 Mai 2018