Libra Internet Bank

O noua superputere Enjoy – posesorii cardurilor Enjoy au acum acces gratuit in Mastercard Business Lounge din Aeroportul Otopeni

Bucuresti, 7 noiembrie 2018: LIBRA INTERNET BANK ofera un nou avantaj pentru posesorii cardurilor Enjoy. In timp ce asteapta avionul pe Aeroportul Otopeni, acestia vor avea acces gratuit in saloanele Mastercard Business. Spatiile de relaxare ofera un ambient primitor cu o serie de facilitati precum accesul liber la calculatoare, televiziune, presa, spatiu pentru fumat, dar si o gama variata de bauturi si snacks-uri.

De asemenea, cei care platesc biletele de avion cu un card Enjoy, au asigurarea de calatorie gratuita. Totodata pot scoate bani de oriunde din lume sau beneficia fie de discount, fie de rate la peste 80 de comercianti parteneri.

Mastercard Business Lounge este situat in Terminalul Plecari Internationale la etajul 2, deasupra portii 8 si este deschis 24 din 24 de ore, de luni pana duminica.

Cardul poate fi comandat online, iar in perioada 12-29 noiembrie 2018, de Black Friday, clientii existenti sau noi pot obtine credite cu reducere la dobanda sau carduri de credit cu retrageri gratuite de la orice bancomat din tara. Prima campanie de reduceri Libra Internet Bank se deruleaza atat in cele 50 de sucursale din intreaga tara, cat si online.


Publicat pe: 07 Noiembrie 2018