Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

O noua superputere Enjoy – posesorii cardurilor Enjoy au acum acces gratuit in Mastercard Business Lounge din Aeroportul Otopeni

Bucuresti, 7 noiembrie 2018: LIBRA INTERNET BANK ofera un nou avantaj pentru posesorii cardurilor Enjoy. In timp ce asteapta avionul pe Aeroportul Otopeni, acestia vor avea acces gratuit in saloanele Mastercard Business. Spatiile de relaxare ofera un ambient primitor cu o serie de facilitati precum accesul liber la calculatoare, televiziune, presa, spatiu pentru fumat, dar si o gama variata de bauturi si snacks-uri.

De asemenea, cei care platesc biletele de avion cu un card Enjoy, au asigurarea de calatorie gratuita. Totodata pot scoate bani de oriunde din lume sau beneficia fie de discount, fie de rate la peste 80 de comercianti parteneri.

Mastercard Business Lounge este situat in Terminalul Plecari Internationale la etajul 2, deasupra portii 8 si este deschis 24 din 24 de ore, de luni pana duminica.

Cardul poate fi comandat online, iar in perioada 12-29 noiembrie 2018, de Black Friday, clientii existenti sau noi pot obtine credite cu reducere la dobanda sau carduri de credit cu retrageri gratuite de la orice bancomat din tara. Prima campanie de reduceri Libra Internet Bank se deruleaza atat in cele 50 de sucursale din intreaga tara, cat si online.

07-11-2018