Libra Internet Bank

Niro Investment Group a semnat cu Libra Internet Bank un contract de finantare de 24 mil. euro pentru constructia celui mai inalt hotel din Bucuresti - Swissôtel

Bucuresti, 3 decembrie 2019: Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din Romania, specializat în investitii si administrarea activelor imobiliare, a semnat cu LIBRA INTERNET BANK un acord de finantare in valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expozitiei, care va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel.

"Swissôtel este un proiect ambitios, conceput ca un reper de calitate pe piata hoteliera din București, care se afla inca mult in urma altor capitale europene si are mare nevoie de astfel de investitii. Sustinerea acordata de LIBRA INTERNET BANK este o confirmare a potentialului de crestere pe care l-am observat pe segmentul hotelurilor de lux, acolo unde Niro Investment Group doreste sa aiba o contributie speciala, prin calitatea serviciilor si a brandurilor aduse pe piata", a declarat Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group.

"Suntem o banca de actiune, cu parteneri de actiune, iar atunci cand credem in potențialul unui proiect, facem tot ceea ce depinde de noi pentru ca acel proiect sa isi atinga obiectivele. Acelasi lucru ni-l propunem si de aceasta data, cu atat mai mult cu cat acest gen de proiect se potriveste si strategiei noastre de specializare pe nise", a declarat Emil Bituleanu, Director General al LIBRA INTERNET BANK.

Swissôtel este cel mai nou proiect hotelier al Niro Investment Group. Constructia cladirii a demarat in octombrie 2018, in acest moment fiind finalizate lucrarile la structura subterana. Hotelul urmeaza sa fie dechis in 2022, iar investitia totala este estimata la 52 milioane de euro. Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus in premiera pe piata din Romania.

Swissôtel va avea 225 de camere, restaurante, piscina, facilitati spa & fitness si o zona dedicata intalnirilor de afaceri si organizarii de evenimente corporate. Cladirea va avea 85 de metri inaltime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, si o suprafata totala construita de aproximativ 30.000 de metri patrati.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul Internațional "Henri Coandă" si in imediata vecinatate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expozitional si de evenimente din Romania.


Publicat pe: 03 Decembrie 2019