Libra Internet Bank

Lucrari de modernizare informatica la Libra Internet Bank

Dragi clienti,

Va anuntam ca incepand de marti, 29.11.2016, ora 17:00, pana vineri, 02.12.2016, ora 09:00, serviciile de Internet Banking si Mobile Banking nu vor fi functionale deoarece efectuam un upgrade al sistemelor informatice. Astfel, operatiuni precum plati, spargeri depozite sau schimburi valutare nu vor fi disponibile. In schimb, utilizarea cardurilor si a serviciului LibraPay va fi posibila in conditii normale.

Ne dorim sa fim permanent in pas cu cele mai noi tehnologii, astfel ca acest upgrade al sistemelor informatice va va aduce multiple beneficii, precum rapiditate in procesarea operatiunilor derulate pe Internet Banking si cresterea calitatii serviciilor pe care vi le oferim. Va recomandam sa tineti cont de faptul ca nu va veti putea loga in Internet si Mobile Banking si sa efectuati toate operatiunile din timp, pana la data mentionata mai sus.

Va multumim pentru intelegere si va vom anunta de indata ce va veti putea relua operatiunile. Asteptam cu interes un feedback din partea voastra dupa finalizarea acestui proiect!

LIBRA INTERNET BANK


Publicat pe: 17 Noiembrie 2016