Libra Internet Bank

Lucian Anghel a primit aprobarea BNR pentru preluarea funcției de Director General-Adjunct al Libra Internet Bank

București, 20 martie 2024 – Numirea lui Lucian Anghel în funcția de Director General-Adjunct al Libra Internet Bank a fost oficializată, odată cu primirea aprobării din partea Băncii Naționale a României. Lucian Anghel va coordona aria de risc a băncii (Chief Risk Officer) și este, de asemenea, economist-șef al Libra Internet Bank.

Cu o experiență de peste 25 de ani în sistemul financiar-bancar și pe piața de capital, Lucian Anghel a deținut de-a lungul carierei funcții de top management în cadrul mai multor bănci comerciale și instituții financiare din România și a fost președintele Bursei de Valori București.

“Am apreciat dintotdeauna Libra Internet Bank pentru excelența în digitalizare și forța de inovare în domeniul bancar. Apartenența la o echipă talentată și motivată este o oportunitate excelentă și mă bucur că am ocazia să contribui la îndeplinirea obiectivelor băncii", a declarat Lucian Anghel, Director General-Adjunct Libra Internet Bank.

"Libra Internet Bank este mai puternică odată cu numirea lui Lucian Anghel în funcția de Director General-Adjunct și suntem încântați să îl avem în echipa noastră. Experiența remarcabilă acumulată de Lucian Anghel în domeniul financiar-bancar reprezintă un atu pentru misiunea asumată, de a dezvolta activitatea băncii și a oferi permanent cele mai bune servicii și produse clienților Libra", a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București și face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate Profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 57 de sucursale în București și alte orașe mari din România.


Publicat pe: 20 Martie 2024