Libra Internet Bank

Lucian Anghel a fost desemnat Director General Adjunct al Libra Internet Bank și economist-șef al băncii

București, 26 octombrie – Libra Internet Bank își întărește echipa de management prin desemnarea lui Lucian Anghel pentru funcția de Director General Adjunct. Numirea va fi oficializată după aprobarea din partea Băncii Naționale a României. Lucian Anghel va coordona Aria de Risc a băncii (Chief Risk Officer) și va îndeplini, de asemenea, rolul de economist-șef al Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank

Cu o experiență de peste 25 de ani în sistemul financiar-bancar și pe piața de capital, Lucian Anghel a ocupat funcții de top management în cadrul mai multor bănci comerciale din România și a fost președintele Bursei de Valori București.

“Ne bucurăm să îl avem în echipa noastră pe Lucian Anghel, care după obținerea autorizării din partea BNR pentru noua funcție, va putea să își utilizeze vasta experiență acumulată pentru a dezvolta activitatea Libra, care țintește permanent performanța”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

În august 2023, Cristina Mahika-Voiconi a devenit noul Director General al Libra Internet Bank, după ce anterior a deținut funcția de Director General Adjunct al băncii.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București și face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate Profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 56 de sucursale și a fost desemnată, în ultimii trei ani, cel mai bun angajator din România în domeniul financiar-bancar.


Publicat pe: 25 Octombrie 2023