Libra Internet Bank

Libra Internet Bank va lansa o campanie de Black Friday pentru credite, carduri si plati online

Bucuresti, 26 octombrie 2018: In perioada 12-29 noiembrie 2018, clientii existenti sau noi pot beneficia de promotia “Black Friday”, prin care pot obtine credite cu reducere la dobanda, carduri de credit cu retrageri gratuite de la orice bancomat din tara sau plati online gratuite pentru persoane juridice pentru tranzatii efectuate prin intermediul aplicatiilor de internet banking sau mobile banking.

Oferta 1 (creditare) – reducere 10% la credite

Oferta consta intr-o reducerea de 10% a dobanzii creditului contractat si este valabila pentru urmatoarele produse: - Credite de consum fara garantii pentru persoane fizice, altele decat overdraft sau limita de credit aferenta unui card de credit - Credite de orice tip, destinate clientelei din segmentele profesii liberale, IMM, Agri si Corporate.

Oferta 2 (carduri) – comisioane zero la retrageri de la orice bancomat din tara

Oferta consta in tarife preferentiale (zero comision) pentru retrageri de la orice bancomat din Romania, pana la data de 30 iunie 2019.

Oferta 3 (operatiuni gratuite) – plati online gratuite pentru clientii noi persoane juridice

Oferta consta in tarife preferentiale (zero comision de plata, la care se adauga doar comisionul Transfond 0.51 Ron per tranzactie) pentru un numar nelimitat de plati standard efectuate prin intermediul aplicatiilor de internet si mobile banking pana la data de 30 iunie 2019.

Regulamentul promotiei poate fi consultat la acest link.
Publicat pe: 26 Octombrie 2018