Libra Internet Bank

Libra Internet Bank sustine filmul 'Inimi cicatrizate', inclus in competitia oficiala a Festivalului International de Film de la Locarno

"Inimi cicatrizate", in regia lui Radu Jude, este o adaptare dupa opera cu acelasi nume a lui M. Blecher si va avea premiera mondiala pe 7 august, in cadrul Festivalului International de Film de la Locarno.

Actiunea din "Inimi cicatrizate" il are in prim plan pe Emanuel, un tanar de douazeci de ani, bolnav de tuberculoza osoasa, care se interneaza intr-un sanatoriu de pe malul marii.

"Inimi cicatrizate" este o productie Hi Film in co-productie cu Komplizen Film (Germania), in asociere cu BORD CADRE FILMS (Elveiia) si dezvoltat in cadrul Cinemart, Sofia Meetings.

Din distributie fac parte actorii Lucian Teodor Rus, Ivana Mladenovic, Ilinca Harnut, Serban Pavlu, Marian Olteanu, Alexandru Dabija, Dana Voicu, Fernando Klabin, Adina Cristescu.

Scenariul si regia filmului sunt semnate de Radu Jude, Marius Panduru a realizat imaginea, montajul a fost realizat de Catalin Cristutiu, sound design-ul a fost semnat de Dana Bunescu, iar scenografia a fost realizata de Cristian Niculescu.

Producator a fost Ada Solomon, co-producatori Jonas Dornbach, Janine Jackowski, Maren Ade, iar producatori asociati Jamal Zeinal Zade, Dan Wechsler.

Radu Jude a castigat anul trecut "Ursul de Argint" pentru cea mai buna regie la Festivalul International de Film de la Berlin pentru pelicula "Aferim!", sustinuta, de asemenea, de catre LIBRA INTERNET BANK .

Le dorim mult succes in cadrul competitiei de la Locarno si speram sa obtina aprecieri cat mai bune.

Trailer-ul oficial al filmului poate fi urmarit aici.


Publicat pe: 29 Iulie 2016