Libra Internet Bank

Libra Internet Bank sprijina performanta!

Bucuresti, 23 septembrie: Anul acesta 7 echipe participante la concursul Libra Energize organizat de LIBRA INTERNET BANK au sustinut cauze de performante sportive sau educationale.

Au fost sprijiniti sportivi de performanta la catarat si scrima, copii cu situatie materiala dificila, pentru a participa la concursuri sportive de alergare sau mountainbike, copii supradotati intelectual, olimpici la chimie-fizica si istorie. In plus, pentru a sustine cauza respectiva, fiecare echipa a filmat cate un scurt clip de prezentare, care ulterior a fost promovat si pe Facebook.

Nu am uitat nici de premii, astfel ca am oferit doua astfel de distinctii: unul pentru cel mai bun loc in clasamentul energize dintre echipele participante la concurs, al doilea de popularitate, pentru cel mai apreciat clip de pe Facebook (prin like, share sau comment).

Iata si cei doi castigatori ai concursului Libra Internet Bank sprijina performanta:

- Cel mai bun loc Libra Energize: Echipa ALLin (Costin Tesedeanu, Oana Prisacariu, Alin Vasilescu, Mihai Dobre, Florin Zaharia, Diana Dobrota), care a sustinut Tabere cu Suflet, o asociatie care organizeaza tabere sportive pentru copii cu situatii materiale dificile.

- Premiul de popularitate: Echipa ITeam (Rares Ionescu, Alex Dionian, Georgian Stuparu, Andrei Petrescu, Ana-Maria Filip, Alex Bertea), care a sustinut Centrul Gifted School pentru copii supradotati intelectual.

Felicitari tuturor pentru implicare!


Publicat pe: 23 Septembrie 2016