Libra Internet Bank

Libra Internet Bank sprijina IMM-urile din Romania in perioada COVID, prin finantari cu garantii europene de pana la 80%, in cadrul Facilitatii de Garantare COSME a Fondului European de Investitii

Bucuresti, 02 septembrie 2020:: Libra Internet Bank lanseaza astazi creditele pentru finantarea capitalului de lucru al IMM-urilor, cu garantie COSME de 80%, ca masura suplimentara menita sa sprijine companiile romanesti, in aceasta perioada. Facilitatea este cuprinsa intr-un amendament special incheiat cu Fondul European de Investitii (FEI) si le este oferita clientilor bancii pana la 31 decembrie 2020. Totodata, incepand de astazi, banca ofera clientilor IMM credite pentru sustinerea investitiilor in digitalizare, cu garantie europeana de 70%, in cadrul Facilitatii de Garantare COSME.

"Traversam in continuare o perioada complicata, in care bancile au datoria sa vina cu solutii. Noi, la Libra, sprijinim firmele romanesti sa investeasca in tehnologie ori sa isi asigure nevoile de finantare ale activitatii curente cu un grad foarte mare de acoperire prin garantii europene, multumita parteneriatului nostru de durata cu Fondul European de Investitii", a declarat Elena Ionescu, Director Divizia Fonduri Europene, Libra Internet Bank

Inceput in anul 2014, parteneriatul dintre Fondul European de Investitii si Libra Internet Bank a continuat sa se dezvolte. In prezent, intre cele doua institutii sunt in vigoare 9 conventii de finantare si garantare pentru mai multe categorii de beneficiari din toate industriile.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 02 Septembrie 2020