Libra Internet Bank

Libra Internet Bank si Euronet au semnat un parteneriat privind reteaua de ATM

In luna octombrie a acestui an, Libra Internet Bank a semnat un acord de parteneriat cu Euronet Worldwide – cel mai mare dezvoltator pan-european independent de ATM (IAD), care detine si opereaza in Romania o retea de tip “shared” cu 235 de bancomate. Parteneriatul ofera clientilor posesori de carduri emise de Libra Internet Bank posibilitatea sa utilizeze bancomatele din Romania ale retelei Euronet, in aceleasi conditii financiare ca la ATM-urile bancii.

 

Astfel, impreuna cu cele 41 de terminalele proprii, Libra Internet Bank largeste accesul clientilor sai posesori de carduri la peste 270 de ATM-uri, care vor aplica aceleasi comisioane specifice contractelor pe care clientii le au cu Libra Internet Bank . Din punct de vedere geografic, acoperirea retelei cuprinde 30 de judete. Aparatele sunt amplasate in locatii comerciale cu trafic intens si peste 30% din retea se afla in Bucuresti.

 

“Ne-am orientat spre o colaborare cu un partener puternic si credibil, recunoscut la nivel international, si suntem convinsi ca, prin asocierea cu reteaua de bancomate Euronet, Libra Internet Bank isi dovedeste preocuparea reala de a cauta solutii cat mai accesibile pentru clientii sai. Semnarea acestui parteneriat arata disponibilitatea noastra de a-i ajuta pe posesorii de carduri de debit sau de credit emise sub brandul Libra sa isi acceseze fondurile proprii in orice moment, in cat mai multe locatii pe tot teritoriul tarii, in conditii financiare similare celor de la ATM-urile bancii.” a declarat Emilian Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

 

"Suntem incantati ca Libra Internet Bank este al patrulea partener strategic in reteaua Euronet de ATM-uri de tip ‘shared’ din Romania. Acest lucru reflecta o tendinta in crestere a bancilor de a-si extinde numarul terminalelor din tara prin parteneriat cu Euronet. Abilitatea Euronet de a eficientiza experienta in managementul ATM si infrastructura existenta aduce beneficii unice, reduceri de costuri si accesibilitate atat pentru bancile emitente, cat si pentru posesorii de carduri.” a precizat Mihaela Petre, Director General, Euronet Romania.

 

Libra Internet Bank emite carduri de debit si de credit Visa si MasterCard, avand in portofoliu variante dedicate persoanelor fizice, profesiilor liberale, companiilor sau salariatilor acestora. Cardurile emise sub brandul Libra pot fi utilizate pentru plati la ATM, plati la comercianti (POS), retrageri de numerar si pentru plati online, aceasta optiune putand fi activata sau dezactivata de catre utilizator, in functie de necesitatile sale, prin intermediul serviciului de Internet Banking.

 


Publicat pe: 22 Octombrie 2012