Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank raporteaza un profit record pe primele noua luni din 2018

Bucuresti, 22 noiembrie 2018: LIBRA INTERNET BANK raporteaza pentru primele noua luni din 2018, un profit net record de 75,3 milioane de lei, cu peste 20% mai mare decat pe intreg anul trecut.

"LIBRA INTERNET BANK continua sa aiba o perioada remarcabila, iar rezultatele financiare din primele noua luni confirma acest lucru. Cele mai importante motoare in cresterea record obtinuta au fost segmentele de nisa pe care ne-am orientat cu precadere, respectiv Agricultura, Profesiile Liberale si Real Estate", a declarat Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK.

La 30 septembrie 2018, activele nete ale LIBRA INTERNET BANK au depasit 5,2 miliarde de lei, in crestere cu 11,6% fata de inceputul anului. In aceasta perioada, portofoliul de credite a ajuns la 3,16 miliarde de lei, iar soldul surselor a atins 4,57 miliarde de lei.

Rata creditelor neperformante este de doar 1,71%, mult sub media sectorului bancar, care a fost de 5,56%.

In acest an, LIBRA INTERNET BANK a fost desemnata cea mai inovatoare banca din Romania, la trei prestigioase evenimente ale industriei bancare: Mastercard Bank of the Year, Gala Online Banking si Gala NoCash.

Cu o cota de piata de aproximativ 1,2% si o retea de 50 de sucursale, LIBRA INTERNET BANK si-a dedicat eforturile de dezvoltare in principal clienților din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate si Agribusiness, precum si zonei de digital pentru persoane fizice.

22-11-2018