Libra Internet Bank

Libra Internet Bank raporteaza un profit de aproape 19 milioane lei dupa cel de-al treilea trimestru

Bucuresti, 13 noiembrie: Libra Internet Bank a obtinut, in primele 9 luni din 2015, un profit net de 18,8 milioane lei.

"Rezultatele favorabile se datoreaza, in mare parte, unei strategii echilibrate de dezvoltare pe toate liniile de business ale bancii: Corporate, IMM, Profesii Liberale si AgriBusiness. Suntem in continuare concentrati pe cresterea bancii, atat ca prezenta teritoriala, cat si prin lansarea de produse si tehnologii noi." a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank .

In primele 9 luni ale anului 2015, activele totale ale bancii au crescut cu 27%, pana la 2,1 miliarde lei, in timp ce soldul surselor s-a majorat cu 29%, ajungand la 1,91 miliarde lei.

Soldul creditelor a crescut cu 29% in primele 9 luni din 2015, pana la 1,36 miliarde de lei, iar rata neperformantelor a continuat sa scada, pana la 6.93%.

Libra Internet Bank asigura produse si servicii bancare pentru companii, profesii liberale, IMM-uri si persoane fizice, prin intermediul unei retele alcatuite din 42 de sucursale, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Mobile Banking.


Publicat pe: 13 Noiembrie 2015