Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank raporteaza un profit de 91 milioane de lei, dupa 9 luni, in crestere cu 21% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Bucuresti, 12 noiembrie 2019: Dupa primele trei trimestre ale anului, LIBRA INTERNET BANK a obtinut un profit net de 91 milioane de lei, cu 21% mai mult decat valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut (75 milioane de lei). Tinta de profit stabilita pentru anul in curs este de 95 milioane de lei.

"Abordarea noastra de nisa functioneaza. Dupa incheierea celui de-al treilea trimestru, pot spune ca sunt sanse foarte mari pentru a depasi semnificativ tinta de profitabilitate din 2019", a declarat Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK.

In luna septembrie, activele nete ale LIBRA INTERNET BANK au fost de 5,46 miliarde de lei, iar soldul creditelor a ajuns la 3,96 miliarde de lei, in crestere cu 22% fata de valoarea inregistrata la finalul anului trecut (3,25 miliarde de lei). Dupa primele 9 luni ale acestui an, soldul surselor a fost de 4,96 miliarde de lei, in crestere cu aproximativ 4% fata de finalul lui 2018 (4,76 miliarde de lei), iar rata de neperformanta a ramas la un nivel foarte bun, cu o valoare inregistrata de 2,21%.

LIBRA INTERNET BANK, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania, cu o medie anuala a cresterii activelor de peste 30%, in ultimii 5 ani. Banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si inovatiei in banking.

12-11-2019

Cu ce te mai
putem ajuta?