Libra Internet Bank

Libra Internet Bank pune la dispozitia clientilor, noi functionalitati a mecanismului de procesare automata a platilor in valuta

Bucuresti, 17 aprilie: Incepand cu 18 aprilie, Libra Internet Bank pune la dispozitia clientilor, noi functionalitati a mecanismului de procesare automata a platilor in valuta, ce constau in introducerea a o serie de validari aferente procesarii, astfel incat sa elimine orice interventie manuala pe tot parcursul tranzactiei pana la destinatia platii, aducand o serie de beneficii clientilor.

Libra Internet Bank va asigura clientilor sai servicii de plati in valuta care respecta termenele si conditiile ordonate de client, reducand timpul de procesare efectiva si eliminand erorile in procesarea datelor.

Libra Internet Bank se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura, carora le ofera o gama variata de solutii financiare eficiente si de incredere.

In anul 2014, banca a primit premiul "Euro STP Excellence Award" pentru calitatea executiei platilor in Euro efectuate pe anul 2013.


Publicat pe: 17 Aprilie 2015