Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 5.95% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 5.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank premiata pentru performanta financiara, la Gala Bancheri de Top

Bucuresti, 22 iunie 2022: Libra Internet Bank se numara din nou printre cei mai performanti protagonsti din bankingul romanesc, cu 2 premii importante obtinute astazi la cea de-a XV-a editie a Galei Bancheri de Top.

Recunoasterile ne-au fost acordate pentru dinamica activelor si rentabilitatea capitalului si au venit ca urmare a rezultatelor foarte bune din 2021, cand, pe fondul unei strategii echilibrate si responsabile, Libra si-a extins cu o treime baza de clienti si a inregistrat cresteri semnificative ale principalilor sai indicatori financiari.

Libra Internet Bank este de foarte multi ani una dintre cele mai dinamice banci din Romania, cu o strategie care si-a demonstrat sustenabilitatea si eficienta, indiferent de moment. Pilonii principali ai performantei bancii raman strategia de nisa, grija fata de clienti si de angajatii proprii, alaturi de increderea deplina din partea clientilor, partenerilor si a investitorilor.

Libra Internet Bank

Radu Gratian Ghetea, Presedintele Consiliului de Administratie, a reprezentat banca la eveniment si a ridicat cele 2 premii, in numele Libra Internet Bank. Gala Bancheri de Top este organizata anual de catre trustul de presa Finmedia si acorda distinctii celor mai importanti jucatori din sistemul financiar-bancar.

22-06-2022

Cu ce te mai
putem ajuta?