Libra Internet Bank

Libra Internet Bank premiata pentru calitatea executiei platilor in Euro in 2014

Bucuresti - 3 iunie: Libra Internet Bank a primit premiul "Euro STP Excellence Award" pentru calitatea executiei platilor in Euro pe anul 2014.

Premiul a fost acordat de KBC Group NV, una dintre principalele companii din Belgia si cele mai mari grupuri financiare din Europa. Libra Internet Bank a primit cel mai mare punctaj, respectiv 99.99% pentru excelente standarde operationale in moneda Euro, care nu au necesitat interventie manuala. Premiul recompenseaza atat performanta procesarii platilor internationale in moneda euro efectuate in beneficiul clientilor, cat si eforturile bancii de a veni in intampinarea clientilor cu solutii bancare eficiente si rapide.

In luna aprilie a acestui an, Libra Internet Bank a adaugat noi functionalitati la mecanismul de procesare automata a platilor in valuta (STP), ce au constat in introducerea a o serie de validari aferente procesarii, astfel incat sa se elimine orice interventie manuala pe tot parcursul tranzactiei pana la destinatia platii, aducand o serie de beneficii clientilor.


Publicat pe: 03 Iunie 2015