Libra Internet Bank

Libra Internet Bank premiata in cadrul Galei Premiilor e-Finance

Bucuresti, 31 ianuarie 2019: LIBRA INTERNET BANK a primit premiul "e-tehnology", in cadrul Galei Premiilor e-Finance, pentru contul online, respectiv chatbot-ul dezvoltat intern de catre banca. Recunoasterea primita reflecta orientarea permanenta catre inovatie si curajul de a implementa cele mai noi tehnologii.

Libra Internet Bank

Contul online Libra Internet Bank este primul cont bancar din Romania care poate fi deschis 100% online, prin intermediul unui chatbot. Acesta a fost gandit pentru a facilita cat mai mult interactiunea clientilor cu banca, intr-un mod prietenos, disponibil 24/7.

Recunoscuta pentru activitatea de succes dedicata profesiilor liberale, dezvoltatorilor imobiliari si agribusiness-ului, LIBRA INTERNET BANK foloseste inovatia si noile tehnologii pentru a oferi cea mai buna experienta bancara clientilor sai. Cu o retea de 50 de sucursale, LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in 2018, "Cea mai inovatoare banca", in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara.


Publicat pe: 31 Ianuarie 2019