Libra Internet Bank

Libra Internet Bank premiată pentru performanță financiară, la Gala Bancheri de Top

București, 22 iunie 2022: Libra Internet Bank se numără din nou printre cei mai performanți protagoniști din bankingul românesc, cu 2 premii importante obținute astăzi la cea de-a XV-a ediție a Galei Bancheri de Top.

Recunoașterile ne-au fost acordate pentru dinamica activelor și rentabilitatea capitalului și au venit ca urmare a rezultatelor foarte bune din 2021, când, pe fondul unei strategii echilibrate și responsabile, Libra și-a extins cu o treime baza de clienți și a înregistrat creșteri semnificative ale principalilor săi indicatori financiari.

Libra Internet Bank este de foarte mulți ani una dintre cele mai dinamice bănci din România, cu o strategie care și-a demonstrat sustenabilitatea și eficiența, indiferent de moment. Pilonii principali ai performanței băncii rămân strategia de nișă, grija față de clienți și de angajații proprii, alături de încrederea deplină din partea clienților, partenerilor și a investitorilor.

Libra Internet Bank

Radu Grațian Ghețea, Președintele Consiliului de Administrație, a reprezentat banca la eveniment și a ridicat cele 2 premii, în numele Libra Internet Bank. Gala Bancheri de Top este organizată anual de către trustul de presă Finmedia și acordă distincții celor mai importanți jucători din sistemul financiar-bancar.


Publicat pe: 22 Iunie 2022