Libra Internet Bank

Libra Internet Bank organizeaza in Cluj-Napoca doua workshop-uri gratuite pentru IMM-urile interesate sa obtina finantare cu garantii de la Fondul European de Investitii (FEI)

Cluj-Napoca, 20 noiembrie 2019: LIBRA INTERNET BANK organizeaza astazi, in Cluj-Napoca, doua workshop-uri gratuite privind modalitatile de finantare pentru IMM-uri, cu garantie FEI, prin programul Initiativa pentru IMM-uri, pe de o parte, si prin programul destinat Industriilor Culturale si Creative (CCS), pe de alta parte.

Primul workshop se adreseaza IMM-urilor interesate de conditiile in care pot avea acces la finantarea activitatii curente si a investitiilor prin Programul Initiativa pentru IMM-uri, la costuri avantajoase si garantate 60% de catre Fondul European de Investitii.

Cel de-al doilea workshop este dedicat IMM-urilor care activeaza in sectorul Industriilor Culturale si Creative si detaliaza oportunitatile oferite de produsele de creditare cu garantie 70% de la FEI si zero comision de garantare, in cadrul programului destinat Industriilor Culturale si Creative.

LIBRA INTERNET BANK este singura banca din Romania care a semnat acordul de garantare sustinut de noul Mecanism de Garantare pentru Sectoarele Culturale si Creative din cadrul programului Europa Creativa al Uniunii Europene, prin care companiile beneficiaza de comison zero de garantare si garantii de pana la 70% din valoarea creditului.

Despre Initiativa pentru IMM-uri

Tranzactiile IMM beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene prin programul Initiativa pentru IMM, finantat de Uniunea Europeana prin FEDR si Horizon 2020 si de catre Fondul European de Investitii si Banca Europeana de Investitii.

Logo Uniunea Europeana Logo Guvernul Romaniei Logo EIB Logo FEI Logo Structural Investment

Despre programul destinat Industriilor Culturale si Creative

Fondul European de Investitii (FEI) face parte din grupul Bancii Europene de Investitii (BEI). Misiunea sa principala este sa sustina microintreprinderile si intreprinderile mici si mijlocii din Europa, ajutandu-le sa obtina acces la finantare. FEI proiecteaza si dezvolta capital de risc si de crestere, garantii si instrumente de microfinantare care se concentreaza exact pe acest segment de piata. In aceasta calitate, FEI favorizeaza obiectivele Uniunii Europene pentru sustinerea inovatiei, cercetarii si dezvoltarii, antreprenoriatului, cresterii si ocuparii fortei de munca.

Logo Uniunea Europeana Logo FEI

LIBRA INTERNET BANK, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania, cu o medie anuala a cresterii activelor de peste 30%, in ultimii 5 ani. Banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si inovatiei in banking.


Publicat pe: 20 Noiembrie 2019