Libra Internet Bank

Libra Internet Bank organizează o nouă sesiune de aplicări online pentru FamilyStart și StudentInvest, vineri, 22 martie

București – 19 martie 2024 – Libra Internet Bank organizează vineri, 22 martie 2024, de la ora 9, cea de-a doua sesiune de aplicări online pentru credite FamilyStart sau StudentInvest printr-un proces 100% online, derulat pe site-ul băncii.

La noua sesiune de aplicări pentru cele două programe, numărul maxim al solicitărilor care vor fi preluate a fost majorat la 800, față de 500 de solicitări, la prima sesiune, care a avut loc pe 15 martie. În plus, informațiile privind aplicările în curs, aplicările finalizate și solicitările disponibile vor fi afișate în timp real pe www.librabank.ro.

Vinerea trecută, site-ul Libra Internet Bank a înregistrat peste 20.000 de accesări, dintre care aproximativ 17.000 în jurul orei 9:00, când a fost deschisă prima sesiune de aplicări online pentru FamilyStart și StudentInvest.

FamilyStart permite tinerilor care își întemeiază sau formează o familie să acceseze credite de până la 150.000 de lei, rambursabile pe o perioadă de cel mult 5 ani. Banii pot fi folosiți ca avans pentru achiziția unei locuințe, rambursarea anticipate - parțială sau integrală - a unui credit ipotecar, achiziția unui autoturism cu mai puțin de 5 ani vechime sau organizarea nunții. Statul acoperă 75% din dobândă pe toată durata creditului.

StudentInvest se adresează tinerilor înscriși la instituții de învățământ superior. Aceștia pot obține credite de până la 75.000 de lei, rambursabile pe o perioadă de cel mult 5 ani. Banii pot fi folosiți pentru cheltuieli care țin de studii, ca avans la achiziția unei locuințe, cumpărarea unui autoturism, tratamente medicale sau dentare și alte destinatii. Statul acoperă 100% din dobândă pe toată durata creditului.

La ediția din 2023 a programului FamilyStart, Libra Internet Bank a aprobat credite în valoare de aproximativ 159 de milioane de lei, mai mult decât toate celelalte bănci participante cumulat.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București și face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate Profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 57 de sucursale în București și alte orașe mari din România.


Publicat pe: 19 Martie 2024