Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 4.87% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank ofera solutii de finantare pentru implementarea rapida a proiectelor "Electric Up"

Bucuresti, 23 noiembrie 2021: O noua initiativa green pentru Libra Internet Bank, care lanseaza in piata creditul de sustinere a IMM-urilor si operatorilor HORECA ce au granturi aprobate in cadrul Programului "Electric Up 2021".

Astfel, companiile care au incheiat un contract de finantare nerambursabila in cadrul "Electric Up" pot acum obtine de la Libra Internet Bank un credit punte de pana la 100.000 euro (echivalent lei), cu scopul acoperirii rapide a cheltuielilor nerambursabile necesare implementarii proiectului aprobat, inaintea decontarii efective a acestora in cadrul programului guvernamental.

"Prin sprijinirea beneficiarilor de granturi "Electric Up", Libra Internet Bank se implica activ in dezvoltarea sustenabila a IMM-urilor si a afacerilor din industria HORECA, indeplinindu-si astfel rolul de furnizor de solutii aplicate pentru mediul business din Romania", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Proiectele eligibile "Electric-Up" privesc instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice dedicate producerii de energie electrica cu o putere instalata cuprinsa intre 27 kWp - 100 kWp si a statiilor de reincarcare de minim 22 KW pentru vehicule electrice si electrice hibrid plug-in.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

23-11-2021

Cu ce te mai
putem ajuta?