Libra Internet Bank

Libra Internet Bank obține două premii la Gala Online Banking, pentru aplicațiile sale de Internet și Mobile Banking

București, 25 aprilie 2023: Libra Internet Bank a fost premiată pentru aplicațiile sale de Internet și Mobile Banking, în cadrul celei de-a XV-a ediții a Galei Online Banking, organizată de Revista Piața Financiară. Gala se desfășoară anual, obiectivul acesteia fiind de a premia progresul înregistrat în oferirea de servicii de plăți electronice la nivel bancar în România.

Premiile sunt acordate pentru performanța sporită a celor două aplicații, în speță pentru:

  • Internet Banking – ponderea numărului de clienți persoane fizice (categoria bănci per total)
  • Mobile banking – cel mai mare număr de tranzacții în anul 2022 (categoria bănci medii)

Libra Internet Bank

Aceste distincții confirmă faptul că Libra Internet Bank prioritizează experiența utilizatorului, care este caracterizată de rapiditate și eficiență în procesul tranzacțional, cât și de o gamă largă de opțiuni privind plățile electronice, ce pot fi efectuate 100% digital, instant și în condiții de securitate maximă.

Premiile i-au fost înmânate lui Alexandru Biță, Chief Technology Innovation Officer, coordonatorul echipei responsabile în mod direct pentru buna funcționare a aplicațiilor de Internet și Mobile Banking. De asemenea, Alexandru a fost și speaker la masa rotundă organizată înaintea festivității de premiere, la care a dezbătut subiectul „Digital banking între prezent și viitor: principalele tendințe ce au definit banking-ul digital în ultimul an versus inovația și continua dezvoltare ce vor marca viitorul apropiat”.


Publicat pe: 25 Aprilie 2023