Libra Internet Bank

Libra Internet Bank lanseaza solutia de economisire din mobile banking care le permite clientilor persoane fizice sa retraga oricand bani din depozite, fara pierderea dobanzii

Bucuresti, 10 septembrie 2020: Plecand de la premisa "Depozitul la nevoie se cunoaste", in cazul aparitiei unor evenimente neprevazute, clientii Libra Internet Bank pot, de acum, sa retraga bani din depozite, fara a fi nevoiti sa le lichideze si primind o parte din dobanda acumulata pentru suma retrasa anticipat. Noua solutie de economisire este disponibila exclusiv din aplicatia de mobile banking a bancii si se aplica depozitelor in lei, inclusiv in cazul celor deja existente, mai mari de 1 luna.

"Este de datoria noastra sa venim permanent cu solutii pentru clientii nostri. Acest nou modul de economisire este unic pe piata din Romania prin faptul ca le asigura deponentilor nostri un nivel maxim de flexibilitate si de acces la sumele investite in depozite bancare. Prin aceasta facilitate, clientii pot retrage bani ori de cate ori au nevoie, fara sa-si lichideze depozitul si sa-si mai piarda dobanda. Mai mult decat atat, clientii primesc dobanda chiar si pentru suma retrasa, in procent de 25% din dobanda acumulata pana in momentul in care fac retragerea.", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Functionalitatea de a utiliza la nevoie sume partiale din depozite este disponibila gratuit clientilor persoane fizice in aplicatia de mobile banking a Libra Internet Bank si presupune pastrarea in depozit a unei sume minime de 100 de lei.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 10 Septembrie 2020