Libra Internet Bank

Libra Internet Bank lanseaza o noua versiune a contului online pentru firme si profesii liberale

Bucuresti, 07 octombrie 2020: Libra Internet Bank lanseaza o versiune upgrade a produsului prin care clientii isi pot deschide un cont curent de business, 100% autonom si 100% online, cu semnatura electronica asigurata acum de catre banca, la momentul semnarii documentatiei contractuale. Prin noua versiune, clientii beneficiaza de o experienta de utilizare premium, asigurata de un design complet nou si de un flux de deschidere simplu si intuitiv.

"Prin tot ceea ce facem, ne propunem sa venim cu solutii care sa simplifice experienta de lucru cu banca. Dupa 10 saptamani de optimizare, dezvoltare si testare, exclusiv in-house, in care am reproiectat in intregime fluxul online, suntem in masura sa le oferim clientilor nostri o solutie digitala de top in ceea ce priveste deschiderea conturilor curente de business. Acum, clientii pot deschide aceste conturi si fara sa detina o semnatura electronica extinsa, semnarea documentatiei contractuale realizandu-se prin optiunea eSign, pe care o punem gratuit la dispozitie, in acest scop", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Pe langa deschiderea unui cont curent in lei, clientii au si posibilitatea deschiderii unui cont in euro si/sau in dolari, iar odata cu aceasta versiune, produsul poate fi accesat si de pe dispozitivele mobile. Pentru moment, solutia este disponibila clientilor cu administrator unic.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 07 Octombrie 2020