Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 5.95% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 5.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank lanseaza noile carduri Avanpost cu 10% cashback instant

Bucuresti, 15 aprilie 2022: Libra Internet Bank lanseaza, astazi, noua serie de carduri de debit pentru persoane fizice, sub denumirea Avanpost, in parteneriat cu Radio Guerrilla. Cardurile ofera 10% cashback instant pentru cumparaturile realizate in reteaua de aproape 600 de Avanposturi online sau localizate in intreaga tara – furnizori de bunuri si servicii de calitate selectati in baza experientei nemijlocite a Comunitatii Radio Guerrilla, precum si 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, in fiecare luna.

Libra Internet Bank

"Impreuna cu prietenii nostri de la Radio Guerrilla, am facut probabil cel mai tare card de debit de pe piata sau, cum zicem noi, cardul "mai bun decat celalalt". Noile carduri Avanpost contin tot ce am strans mai bun din aceasta colaborare. Premium prin beneficii si unice prin experienta, aceste carduri sunt un suflu nou pe piata cardurilor din Romania", a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

Cardurile Avanpost pot fi comandate online din aplicatiile bancii de internet/mobile banking si prin intermediul site-ului Libra Internet Bank, fiind disponibile in mai multe variante de design: Negru, Roz sau Camuflaj (Avanpost Gold) si Alb (Avanpost Free). De asemenea, noile carduri pot fi solicitate in oricare dintre cele 54 de sucursale ale Libra Internet Bank. Livrarea cardului se face gratuit, oriunde in Romania.

Pentru mai multe informatii despre noile carduri Avanpost, accesati: www.librabank.ro/cardavanpost.

15-04-2022

Cu ce te mai
putem ajuta?