Libra Internet Bank

Libra Internet Bank lanseaza Google Pay pentru toti posesorii de carduri ai bancii

Bucuresti, 29 octombrie 2021: Incepand din 29 octombrie 2021, Libra Internet Bank face disponibil Google Pay pentru toti utilizatorii de carduri Visa si Mastercard emise de catre banca, persoane juridice si persoane fizice.

"Ne bucuram sa le oferim clientilor Libra Internet Bank aceasta modalitate sigura si flexibila de plata prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android. In acest fel, extindem oferta bancii in ceea ce priveste modalitatile de plata si raspundem in mod direct asteptarilor clientilor nostri", a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

"Adoptia platilor efectuate cu telefonul mobil a inregistrat un avans considerabil in ultima perioada, tot mai multi consumatori alegand sa tranzactioneze zilnic cu ajutorul solutiilor mobile wallet. Alaturi de Libra Internet Bank, facem inca un pas in directia digital banking pe plan local, oferindu-le posesorilor de card cea mai buna experienta de plata, in deplina siguranta, prin simplitate, rapiditate si confort", a spus Elena Dinca, Account Manager Mastercard Romania.

"Cu aplicatia Google Pay, clientii persoane juridice de la Libra Internet Bank vor putea acum sa plateasca oriunde sunt acceptate cardurile Visa - in magazinele fizice, cele virtuale sau direct din aplicatie. Visa, prin capabilitatile sale tehnologice, faciliteaza conectarea cardului Visa la Google Pay intr-un mod simplu, rapid si sigur. Astfel, platile in magazine si la comerciantii online sunt simple si usor de facut, oferind aceleasi beneficii si masuri de protectie clientilor ca in cazul oricarei plati cu cardul Visa. In contextul in care multe tari europene inregistreaza cresteri anuale ale tranzactiilor online, lansarea Google Pay are loc in cel mai potrivit moment", a declarat  Elena Ungureanu, Country Manager Visa in Romania. 

In vederea inrolarii, clientii bancii trebuie sa detina un cont Google activ si un dispozitiv cu sistem de operare minim Android 5, care asigura acces la serviciile Google si la tehnologia NFC.

Detalii, aici: www.librabank.ro/GooglePay

Google Pay este un portofel digital si un sistem de plata online dezvoltat de Google pentru a face posibile achizitiile in aplicatii, cumparaturile online, platile si retragerile de numerar contactless prin intermediul dispozitivelor compatibile.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 29 Octombrie 2021