Libra Internet Bank

Libra Internet Bank lansează „Libra mPOS”, soluția digitală prin care telefonul mobil devine terminal de plată

București, 07 martie 2023: Libra Internet Bank face disponibilă aplicația „Libra mPOS”, prin care comercianții care au nevoie de mobilitate crescută pot înlocui POS-ul clasic cu dispozitive mobile Android (minimum versiunea 8.0). Noua aplicație este o alternativă sigură și flexibilă de acceptare la plată a cardurilor bancare contactless și a device-urilor (dotate cu tehnologia NFC) care utilizează metode alternative de plată (telefon, smartwatch).

„Susținem digitalizarea mediului antreprenorial, iar soluția «Libra mPOS» este menită să accelereze acest proces esențial pentru societate. Construită în jurul nevoii de siguranță, accesibilitate și ușurință în utilizare, noua aplicație reprezintă soluția ideală pentru toți comercianții care activează în domenii unde viteza și mobilitatea sunt indispensabile”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Aplicația este disponibilă în Google Play și poate fi instalată cu ușurință pe telefonul mobil sau pe tabletă, de unde poate fi accesată cu ajutorul datelor de autentificare furnizate de către Libra Internet Bank (prin email și SMS), în baza unui contract semnat în prealabil. Toate tranzacțiile derulate prin „Libra mPOS” sunt securizate și pot fi urmărite cu ușurință, direct din aplicație.

Până la 30 aprilie 2023, comercianții care solicită băncii soluția „Libra mPOS” beneficiază automat de o excelentă ofertă de lansare, cu un comision pentru procesarea tranzacțiilor efectuate prin intermediul cardurilor deținute de persoane fizice de numai 0.59% din valoarea tranzacției (minim 59 lei/Libra mPOS/lună). Mai multe detalii despre promoția „Libra mPOS” pot fi consultate aici.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 07 Martie 2023