Libra Internet Bank

Libra Internet Bank isi muta sediul central in cladirea Phoenix Tower

Bucuresti, 19 noiembrie 2018: LIBRA INTERNET BANK a decis sa isi mute sediul central in cladirea Phoenix Tower, din Bucuresti, ca urmare a cresterii sustinute inregistrate in ultimii ani si a dorintei de a concentra intr-un singur loc diviziile centrale ale bancii.

Noul sediu central se afla pe Calea Vitan 6-6A, intr-o locatie accesibila si o zona apropiata de centrul orasului.

"LIBRA INTERNET BANK a inregistrat o crestere exceptionala in ultimii ani, iar mutarea intr-un nou sediu a fost o necesitate. Ne-am extins, iar acest pas reprezinta o confirmare a directiei bune in care ne indreptam. Noile spatii si facilitatile acestora ne sustin dezvoltarea activitatii, contribuie la conectarea angajatilor si permit interactiunea colaborativa.", a declarat Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK.

LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in acest an, "Cea mai inovatoare banca", in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara.

Cu o cota de piata de 1% si o retea de 50 de sucursale, LIBRA INTERNET BANK si-a dedicat dezvoltarea in principal clientilor din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate si Agribusiness, precum si pe zona digitala pentru persoane fizice.


Publicat pe: 19 Noiembrie 2018