Libra Internet Bank

Libra Internet Bank isi extinde echipa de IT si deschide un centru in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 17 decembrie 2018: LIBRA INTERNET BANK va deschide cel de-al treilea Centru IT din Romania, in Cluj-Napoca, pana la sfarsitul acestui an. Confirmata drept "Cea mai inovatoare banca din Romania", distinctie castigata la trei dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din 2018, LIBRA INTERNET BANK si-a construit de-a lungul timpului un departament puternic de IT, pentru sustinerea proiectelor de dezvoltare si tehnologizare.

"Deschidem al treilea centru IT in Romania pentru a sustine ritmul foarte bun de dezvoltare pe care Libra l-a inregistrat in ultimii 4-5 ani. Cautam specialisti, cu abilitati tehnice deosebite, dornici sa inceapa o cariera care le ofera proiecte extrem de provocatoare, dar si oportunitati de dezvoltare profesionala si personala intr-un mediu stabil si onest", declara Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK.

Angajatii bancii beneficiaza de multiple avantaje, precum programul de lucru flexibil, programe pentru angajati, dobanzi reduse in mod semnificativ la credite de consum si credite ipotecare. Centrul IT din Cluj va fi situat pe Calea Motilor, nr. 6-8 si va avea initial o echipa formata din 11 specialisti. Acestia se vor alatura celor 75 de profesionisti existenti in echipele din Bucuresti si Craiova.

LIBRA INTERNET BANK foloseste inovatia si noile tehnologii pentru a oferi cea mai buna experienta bancara clientilor sai, iar pe primele noua luni din 2018 a obtinut un profit record de 75,3 milioane de lei, cu peste 20% mai mare decat pe intreg anul trecut. In prezent banca are o retea de 50 de sucursale si se adreseaza cu preponderenta segmentelor de clienti Corporate, IMM, Profesii Liberale si Agricultura.


Publicat pe: 17 Decembrie 2018