Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank isi extinde echipa de IT si deschide un centru in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 17 decembrie 2018: LIBRA INTERNET BANK va deschide cel de-al treilea Centru IT din Romania, in Cluj-Napoca, pana la sfarsitul acestui an. Confirmata drept "Cea mai inovatoare banca din Romania", distinctie castigata la trei dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din 2018, LIBRA INTERNET BANK si-a construit de-a lungul timpului un departament puternic de IT, pentru sustinerea proiectelor de dezvoltare si tehnologizare.

"Deschidem al treilea centru IT in Romania pentru a sustine ritmul foarte bun de dezvoltare pe care Libra l-a inregistrat in ultimii 4-5 ani. Cautam specialisti, cu abilitati tehnice deosebite, dornici sa inceapa o cariera care le ofera proiecte extrem de provocatoare, dar si oportunitati de dezvoltare profesionala si personala intr-un mediu stabil si onest", declara Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK.

Angajatii bancii beneficiaza de multiple avantaje, precum programul de lucru flexibil, programe pentru angajati, dobanzi reduse in mod semnificativ la credite de consum si credite ipotecare. Centrul IT din Cluj va fi situat pe Calea Motilor, nr. 6-8 si va avea initial o echipa formata din 11 specialisti. Acestia se vor alatura celor 75 de profesionisti existenti in echipele din Bucuresti si Craiova.

LIBRA INTERNET BANK foloseste inovatia si noile tehnologii pentru a oferi cea mai buna experienta bancara clientilor sai, iar pe primele noua luni din 2018 a obtinut un profit record de 75,3 milioane de lei, cu peste 20% mai mare decat pe intreg anul trecut. In prezent banca are o retea de 50 de sucursale si se adreseaza cu preponderenta segmentelor de clienti Corporate, IMM, Profesii Liberale si Agricultura.

17-12-2018