Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.62% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Investim incredere in activitatile tale agricole
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
 • [+] oferta completa
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank finanteaza cu 46.6 milioane de lei proiectul imobiliar Scala Center din centrul orasului Cluj-Napoca

Bucuresti, 5 decembrie: LIBRA INTERNET BANK finanteaza cu 46.6 de milioane de lei constructia proiectului imobiliar mixt, rezidential si birouri, Scala Center, dezvoltat de catre Napochim Imobiliare.

Ansamblul imobiliar va fi situat in inima orasului Cluj-Napoca, avand o suprafata construita totala de 37.000 de metri patrati si va cuprinde locuinte, birouri si spatii comerciale, urmand sa fie finalizat in 2018.

"LIBRA INTERNET BANK continua prin acest proiect stabilirea parteneriatelor cu cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Credem in potentialul pietei din Transilvania si ne bucuram sa finantam inca un proiect important in Cluj-Napoca, care poate contribui la dezvoltarea sustenabila a economiei la nivel local", a declarat Emil Bituleanu, director general LIBRA INTERNET BANK .

"Vrem ca acest proiect sa devina o cladire de referinta in Cluj-Napoca, datorita arhitecturii ansamblului, dar si a pozitionarii in zona centrala a orasului. Credem in produse si servicii de calitate, de aceea acordam o importanta deosebita aspectului si fiabilitatii acestei cladiri", a declarat Dan Pitic, Presedintele Consiliului de Administratie Napochim Imobiliare.

Scala Center va cuprinde 197 de apartamente cu 2 si 3 camere, o cladire de birouri de 7000 mp si va fi situat in locul fostei fabrici Napochim. Asezat chiar in centrul orasului, ansamblul se afla in apropierea unor repere turistice importante, precum Piata Mihai Viteazu, Piata Muzeului sau Teatrul National.

Incepand din 2015, Napochim, unul dintre cei mai mari producatori de mase plastice din Romania, a intrat si pe piata imobiliara prin Napochim Imobiliare SA, fiind membre ale grupului Perpetuum, specializat in furnizarea materialelor de amenajari interioare si pardoseli sportive.

LIBRA INTERNET BANK are in prezent o retea de 47 de sucursale, iar la 30 septembrie 2016 volumul total al activelor nete detinute de banca s-a ridicat la 3,11 miliarde lei.

05-12-2016