Libra Internet Bank

Libra Internet Bank finanțează cu 6,65 milioane euro proiectul imobiliar Stellaris Residencias, dezvoltat de Hercesa România în cartierul Drumul Taberei

București, 27 septembrie 2023 - Libra Internet Bank și Hercesa România au semnat un nou contract de finanțare pentru construcția unui complex imobiliar, al 12-lea parteneriat de acest fel între cele două companii. Cea mai nouă creditare oferită este în valoare de 33 de milioane de lei, aproximativ 6,65 milioane de euro, pentru dezvoltarea proiectului Stellaris Residencias, ce va fi construit în cartierul Drumul Taberei din București.

Real Estate este unul dintre domeniile în care Libra Internet Bank s-a specializat, oferind dezvoltatorilor imobiliari nu doar soluții de finanțare avantajoase, ci și consultanță dedicată pe toată durata de implementare a proiectului. În plus, partenerii Libra sunt ajutați să vândă rapid apartamentele, prin produse flexibile de creditare pentru clienți și credite cu rate la dezvoltator. În ultimii patru ani, peste 25.000 de apartamente din România au fost construite cu finanțare din partea Libra Internet Bank.

“Această nouă colaborare dintre Libra Internet Bank și Hercesa România este ceva firesc, având în vedere că suntem la al 12-lea contract de finanțare pe care îl semnăm împreună. Astfel de colaborări pe termen lung demonstrează calitatea serviciilor pe care Libra Internet Bank le oferă partenerilor din Real Estate, unul dintre domeniile în care ne-am specializat în ultimii 9 ani“, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

“Stellaris Residencias va aduce un suflu nou în București și sunt mândru că Hercesa demarează această investiție majoră, care va contribui semnificativ la evoluția și transformarea zonei Ghencea într-unul din polurile rezidențiale moderne ale capitalei. În Stellaris Residencias armonizăm design, calitate și prețuri accesibile, continuându-ne astfel implicarea pe termen lung în România, cu proiecte imobiliare la standarde de calitate și design excelente”, spune Alejandro Solano Gallego, Director General Hercesa International.

Proiectul Stellaris va cuprinde peste 4.500 de apartamente și reprezintă o investiție de 59 de milioane de euro. Prima fază a Stellaris Residencias, lansată deja în construcție, va avea 482 de apartamente de 2, 3 și 4 camere. Primele locuințe vor fi predate clienților în ultimul trimestru din 2024.

Libra Internet Bank

Grupul Hercesa, dezvoltatorul proiectului Stellaris, va investi și în dezvoltarea infrastructurii rutiere din proximitatea proiectului. Este vorba despre o șosea cu două benzi pe sens, deschisă circulației publice și transport public asigurat printr-o linie de autobuz. Șoseaua de 2,7 kilometri - din care primii 400 de metri sunt deja realizați - va face legătura între intersecția Bulevardul Ghencea cu Strada Brașov și magazinul de bricolaj din zonă. De asemenea, Hercesa va construi rețele complete de gaz, canalizare, apă, electricitate și iluminat public.

Libra Internet Bank și Hercesa România au un parteneriat de lungă durată, ce include 12 contracte de finanțare, datorită cărora dezvoltatorul imobiliar a construit în București peste 1.000 de locuințe.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București și face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate Profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 56 de sucursale și a fost desemnată, în ultimii trei ani, cel mai bun angajator din România în domeniul financiar-bancar.

Despre Hercesa

Hercesa România activează de peste 18 ani în România, aducând experiența și garanția a peste 1.000 de apartamente livrate cu succes. Hercesa are filiale în Spania, Portugalia, România, Bulgaria, Republica Cehă, Polonia, Maroc, Ecuador, Mexic și Panama, unde are în dezvoltare aproximativ 30.000 de locuințe. Grupul gestionează terenuri de 800.000 m2 în zone industriale și, în același timp, promovează și construiește hoteluri, centre comerciale, zone industriale, clădiri de birouri și centre pentru bătrâni. În plus, deține clădiri de locuințe în regim de închiriere, apartamente turistice și spații comerciale.


Publicat pe: 27 Septembrie 2023