Libra Internet Bank

Libra Internet Bank finalizeaza cu succes emisiunea de obligatiuni, inainte de termen

Bucuresti, 24 martie 2020 - Emisiunea privata de obligatiuni, deschisa de la data de 17 martie, s-a finalizat inainte de termen, prin colectarea sumei de 4,29 milioane euro de la investitori in mai putin de o saptamana.

"Multumim investitorilor pentru increderea acordata. Depasirea pragului de succes si inchiderea subscriptiei inainte de termen, mai ales in aceasta perioada dificila la nivel global, intaresc spiritul ambitios al Libra", a declarat Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK.

Plasamentul a fost intermediat cu succes de catre Tradeville, fiind inregistrate 27 de subscrieri din partea investitorilor, majoritatea prin platforma online. Obligatiunile au o valoare nominala de 500 euro, o dobanda de 5% platibila semestrial si au scadenta la 10 ani.

"Investitorii au apreciat strategia simpla si clara, faptul ca suntem expusi pe industrii ferite, precum si pasii decisivi pe care i-am facut in zona de tehnologie", a adaugat Emil Bituleanu.

LIBRA INTERNET BANK a inregistrat una dintre cele mai mari rate de crestere organica din sistemul bancar romanesc in ultimii ani, cu o medie anuala de +30% pe ultimii 5 ani. In prezent, banca are active de peste 6 miliarde lei, surse atrase de la clientela de peste 5 miliarde lei, o retea de 55 de sucursale si peste 100.000 de clienti.

LIBRA INTERNET BANK este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 24 Martie 2020