Libra Internet Bank

Libra Internet Bank finalizează cu succes upgrade-ul sistemului informatic la cele mai înalte standarde din banking, cu mai mult de 24 de ore înaintea termenului estimat!

București, 2 decembrie 2022: Libra Internet Bank anunță finalizarea cu succes, printr-un efort 100% in-house, a upgrade-ului informatic la noua versiune (R21) a soluției de core-banking Temenos Transact (T24) - liderul mondial în domeniu. Odată cu acest update important, banca face și tranziția la tehnologia TAFJ, care permite creșterea vitezei de procesare și implementarea ultra-rapidă a tehnologiilor de ultimă generație. Început marți seară, 29 noiembrie, ora 18:00, upgrade-ul informatic s-a încheiat în dimineața zilei de 1 decembrie, cu mai mult de 24 de ore mai devreme decât termenul estimat.

Acțiunea a angrenat o echipă internă numeroasă, formată din cei mai buni specialiști IT și oameni de business ai băncii. Proiectul a fost minuțios pregătit, prin sute de ore de dezvoltare și mii de teste efectuate în avans, astfel încât tranziția efectivă a sistemului informatic să se realizeze rapid și eficient, pentru cele mai bune rezultate pe termen lung, în beneficiul clienților și partenerilor băncii.

De-a lungul timpului, banca și-a actualizat constant sistemul informatic, în jurul căruia și-a construit o puternică echipă de administrare și dezvoltare pentru punerea în valoare a opțiunilor puse la dispoziție de această soluție informatică. Demersul se înscrie în strategia băncii cu privire la tehnologie și inovație, care impune Libra Internet Bank drept trendsetter în peisajul bancar din România.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 02 Decembrie 2022