Libra Internet Bank

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care lanseaza o platforma Open Banking dedicata segmentului business

Bucuresti, 2 aprilie 2019: LIBRA INTERNET BANK continua sa inoveze pe piata bancara din Romania si lanseaza in premiera platforma de Open Banking prin API, destinata segmentului business.
Prima versiune a solutiei lansate in premiera de LIBRA INTERNET BANK este deja functionala in mediu live si se adreseaza firmelor de contabilitate care pot folosi platforma pusa la dispozitie de banca pentru a prelua in mod automat situatia soldurilor si istoricul tranzactiilor clientilor sai (alte firme, care in prealabil acorda aceste drepturi de acces firmei de contabilitate).

Suntem deja recunoscuti printre cele mai inovatoare banci din Romania si continuam sa dezvoltam solutii online care contribuie la digitalizarea economiei romanesti si sprijina in mod efectiv afacerile clientilor nostri., a declarat Emil Bituleanu, director general LIBRA INTERNET BANK.

Partenerul bancii pentru implementarea acestui concept de Open Banking este KEEZ, o companie de tehnologie specializata in servicii de contabilitate digitala pentru firme mici, PFA si start-up-uri, cunoscut si drept "Uber-ul contabililor".

KEEZ ofera servicii de contabilitate digitala online pentru IMM-uri, iar parteneriatul cu LIBRA a adus un plus major nivelului nostru de servicii datorita integrarii real-time cu serviciul de Open Banking. Clientii nostrii pot vedea imediat in aplicatia KEEZ Mobile cand li se incaseaza o factura, ce facturi sunt inca neincasate si pot accesa un raport de CashFlow la zi. In curand se vor putea ordona plati din aplicatia KEEZ si chiar deschide conturi bancare, a declarat Daniel Mateescu, CEO KEEZ.

Detalii despre platforma de Open Banking a Libra Internet Bank puteti afla aici.

LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in anul 2018, "Cea mai inovatoare banca", in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara. Cu o cota de piata de 1.2% si o retea de 51 de sucursale, LIBRA INTERNET BANK si-a dedicat dezvoltarea in principal clientilor din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate si Agribusiness, precum si pe zona digitala pentru persoane fizice.


Publicat pe: 02 Aprilie 2019