Libra Internet Bank

Libra Internet Bank este partenerul Galei Excelentei in Mediere, editia 2015

Bucuresti, 26 februarie: Libra Internet Bank participa, in calitate de partener, la Gala Excelentei in Mediere, editia 2015, care se va desfasura in perioada 27 - 28 februarie, la Cluj-Napoca.

Gala Excelentei in Mediere are un specific aparte, intrucat evenimentul aduna la un loc cei mai apreciati mediatori din Romania, cu doar cateva saptamani inainte de alegerea unor noi membri in Consiliul de Mediere.

In cadrul celei de-a treia editie a Galei Excelentei in Mediere, mediatorii vor lua parte la festivitatea de premiere (27 februarie 2015) si la Conferinta cu tema "Medierea in Romania. Abordare nationala versus abordare europeana" (28 februarie 2015).

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care a lansat o gama completa de solutii financiare special dedicate mediatorilor.

Mediatorii pot accesa o serie de beneficii si pachete atractive, adaptate diferitelor nevoi de dezvoltare. Printre acestea, se numara: facilitati de finantare cu garantii accesibile, depozite cu bonus la dobanda, carduri business si de salarii, precum si acces gratuit la Internet Banking.

Detaliile cu privire la produsele dedicate mediatorilor pot fi solicitate aici.


Publicat pe: 26 Februarie 2015