Libra Internet Bank

Libra Internet Bank este cel mai inovator brand bancar din Romania

Bucuresti, 19 mai 2021 - Libra Internet Bank a primit premiul pentru Most Innovative Banking Brand, in cadrul evenimentului Brand Excellence Hall of Fame Awards 2021. Recunoasterea a fost acordata pentru forta inovatiei, creativitatea si gandirea strategica in construirea unui brand de succes, cu un grad ridicat de constientizare si satisfactie din partea clientilor.

Libra Internet Bank

In ultimii ani, Libra Internet Bank s-a remarcat in peisajul bancar din Romania atat prin premierele aduse la nivelul produselor si serviciilor sale, cat si prin strategia sa de nisa, abilitatea de identificare a zonelor cu potential de crestere sau prin capacitatea de furnizare de tehnologie bancara la nivel regional, in cadrul parteneriatelor digitale incheiate cu jucatori financiari internationali.

Evenimentul Brand Excellence Hall of Fame Awards 2021, organizat aseara de catre Business Arena Magazine, se gaseste la cea de-a doua editie si reuneste organizatii si profesionisti de top din Romania, din sectoare precum banking, antreprenoriat, educatie, cultura, industrie, agricultura, TV si radio, automobile sau investitii si intermediere de actiuni. Libra Internet Bank a fost reprezentata la eveniment de catre Elena Ionescu, Director Divizia Fonduri Europene, si Octavian Hera, Director de Marketing.


Publicat pe: 19 Mai 2021