Libra Internet Bank

Libra Internet Bank este Banca Anului pe Digitalizare în România!

București, 8 decembrie 2022: Libra Internet Bank a fost desemnată Banca Anului pe Digitalizare, în cadrul Galei Premiilor Revistei Piața Financiară. Recunoașterea vine pe fondul consistenței strategiei băncii cu privire la digitalizare, inovație și deschidere către parteneriate, abordare care impune an de an Libra drept trendsetter în bankingul românesc.

De-a lungul timpului, de Libra Internet Bank sunt legate numeroase premiere bancare, precum primul cont și primul credit 100% online din România, parteneriatele cu cele mai mari fintech-uri internaționale sau furnizarea de tehnologie bancară pentru premiere europene precum cea de anul acesta lansată de SelfPay.

Evenimentul organizat astăzi de către Finmedia și revista "Piața Financiară" se află la cea de-a XXVII-a ediție și premiază anual performerii din banking și mediul de business autohnon. În cadrul Galei, Libra Internet Bank a fost reprezentată de către Alexandru Dionian – Director IT, care a ridicat premiul, în numele băncii.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 08 Decembrie 2022