Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank deschide prima sucursala dedicata IMM-urilor

Bucuresti, 24 iulie 2019: LIBRA INTERNET BANK isi extinde reteaua si deschide, in Bucuresti, Sucursala "Basarabia", cea de-a 53-a unitate proprie si prima orientata exclusiv catre relatia cu clientii persoane juridice din categoria IMM-urilor.

Cu o pozitionare excelenta pentru clienti, Sucursala "Basarabia" este situata in cladirea Registrului Comertului din sectorul 3, Intrarea Sectorului, Nr.1, zona Piata Muncii.

Noua unitate bancara va derula toate tipurile de operatiuni financiare si va oferi clientilor IMM produse speciale de economisire si creditare. Programul de lucru va fi de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:00.

"Mizam foarte mult pe experienta pe care o avem si pe rapiditatea de raspuns cu care i-am obisnuit pe clientii nostri. Avem foarte multe produse destinate IMM-urilor si ne incurajam clientii sa vina cu incredere la Libra Internet Bank." a declarat Cristina Voiconi, Directorul General Adjunct LIBRA INTERNET BANK.

Libra Internet Bank

Reteaua LIBRA INTERNET BANK ajunge, astfel, la o retea de 53 de sucursale in toata tara, dintre care 27 in Bucuresti.

LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o dezvoltare organica de-a lungul timpului, banca abordeaza cu succces linii de business de nisa, precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ului si segmentul IMM-urilor. Ca membri ai grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), LIBRA INTERNET BANK a reusit sa castige increderea partenerilor si sa ofere cea mai buna experienta bancara clientilor sai.

24-07-2019