Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.70% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.62% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Investim incredere in activitatile tale agricole
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
 • [+] oferta completa
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank deschide prima sucursala 'International Desk'

Bucuresti, 8 decembrie: LIBRA INTERNET BANK deschide o a doua sucursala Large Corporate, dedicata companiilor cu cifra de afaceri de peste 40 milioane lei pe an.

Noua sucursala va fi amplasata in zona Dorobanti din Bucuresti si va deservi clientii din comunitatea de afaceri israeliena si evreiasca din Romania, respectiv cea greceasca. Pentru acest tip de clienti LIBRA INTERNET BANK a infiintat de-a lungul timpului linii de business dedicate: Israel Desk si Greek Desk.

Libra Internet Bank -Dorobanti

"Prin infiintarea diviziei Large Corporate, la inceputul anului 2012, LIBRA INTERNET BANK a reusit sa vina in intampinarea companiilor mari cu produse de calitate si solutii de finantare diversificate pentru dezvoltarea afacerii. Anul acesta venim cu o noutate si deschidem prima sucursala International Desk din cadrul LIBRA INTERNET BANK , prin care urmarim sa fim cat mai aproape de comunitatea oamenilor de afaceri straini. Avem incredere in potentialul acestei piete si ne dorim sa oferim cele mai bune servicii pentru clientii din aceasta zona", a declarat Selcuk Senkaya, Senior Manager, coordonator Divizie Large Corporate & International Desk.

Sucursala va fi situata intr-o zona centrala a capitalei, pe Calea Dorobantilor nr. 111-113 si va functiona de luni pana vineri, in intervalul 9:00-17:00.

Prin deschiderea noii sucursale, reteaua LIBRA INTERNET BANK ajunge la un numar de 48 de sucursale in Romania. Lista completa a sucursalelor bancii poate fi consultata accesand www.librabank.ro/contact.

08-12-2016